Trainingen en workshops

Ontmoet-jezelf-workshop

Een stimulans om op een andere manier te gaan denken, is het meedoen aan een ontmoet-jezelf-workshop. Het doel van deze workshop is jezelf ontmoeten, het inzicht in jezelf te verdiepen en handvatten te krijgen om deze inzichten toe te passen in je persoonlijke leefsituatie. In deze workshop leer je je bewust te worden van je denken.

• Je ontdekt hoe je gedachten je gevoel en zelfs je gedrag beïnvloeden.
• Je leert zonder oordeel naar jezelf te kijken.
• Je leert te praten over de dingen die je bezighouden en juist door erover te praten kom je tot de ontdekking, dat er meer mensen zijn die hetzelfde ervaren en ook hetzelfde denken als jij.
• In veel onderzoeken is al vastgesteld, dat kunnen praten over de dingen die je bezighouden, je levensenergie en een goede gezondheid geven. Onderzoeken bevestigen ook dat zaken waar je niet over praat, omdat je dat niet durft, of omdat jij je daar bijvoorbeeld voor schaamt, je ziek kunnen maken. Praten haalt de zwaarte ervan af en dat leidt tot opluchting en bevrijding.
• In de workshop leer je duidelijk te zijn in wat voor jou belangrijk is. Je ontwikkelt het vertrouwen om achter jezelf te staan, om uit te drukken wat je denkt en voelt en om je grenzen aan te geven.
• Naast praten over de dingen die voor jou belangrijk zijn leer je om met en naar je gevoel te luisteren.

De workshop vindt eenmaal per maand plaats gedurende 10 avonden per jaar. Instappen kan het hele jaar en je kunt je inschrijven voor 5 of voor 10 avonden. Een avond duurt 3 uur. Kosten voor 5 avonden zijn kost € 150,- per persoon

Workshop Mandala tekenen

De mandala schept orde in de chaos en het is tevens een veilige plek om met jezelf in gesprek te komen. Deze workshop gaat over je eigen kracht voelen, ontdekken, voeden en ervaren. Uiten wat er binnen in je leeft. Je maakt een intuïtieve mandala die iets zegt over hoe je op dat moment in het leven staat. We kijken naar de betekenis van de plek en de kleur in de mandala en hoe de mandala een handvat kan zijn om je steeds bewuster te worden van jezelf. Bij het mandala tekenen boor je een bron aan, die oneindig is. Er komt meer ruimte voor creativiteit in je leven. Wil je ontdekken hoe intuïtief tekenen in z’n werk gaat? Ben je op zoek naar je eigen kracht? Wil jij jezelf (nog) beter leren kennen? Bij voldoende deelnemers organiseren we dit ook in Almere. De workshop wordt gegeven door Jaqueline Steege, marcostherapeut en mandalatekenaar, duurt 4 uur en kost €25,- per persoon.

Terug naar overzicht

Voor vragen

Klik hier
Website laten maken door Modual.