Wandelcoaching

Een andere manier die we aanbieden om bij de kern komen van uw hulpvraag is wandelcoaching. Door gewoon een paar stevige schoenen aan te trekken en samen naar buiten gaan om te wandelen in de natuur.

In de natuur zijn nodigt als vanzelf uit tot loslaten en tot verbinding maken met jezelf. Het helpt om dingen wat lichter en in een ruimer perspectief te zien. Wandelen geeft rust in je hoofd en je komt in je lichaam, waardoor verstand en gevoel meer in balans komen. Er komt ruimte en het is gemakkelijker om te luisteren naar die eigen innerlijke stem. Je voelt meer en daardoor kom je bij wat je werkelijk wilt, in plaats van wat je bedacht had. Zo brengt wandelcoaching je niet alleen letterlijk in beweging, maar ook je (kijk op je) leven.

Al lopend gaan we met elkaar in gesprek. Het kan juist prettig zijn om te praten met iemand die naast je loopt in plaats van tegenover je zit. Daarbij krijg je de gelegenheid je verhaal te doen, te beleven, te voelen en te onderzoeken wat je echt wilt. Waar je echt tegenaan loopt. Wij maken gebruik van verschillende methoden en werkvormen om je daarbij behulpzaam te zijn. Ook natuurlijke metaforen en symbolen helpen daarbij om bewust en onbewust inzicht te geven. 

Wandelcoaching is geschikt bij allerlei hulpvragen. Zeker bij hulpvragen rond depressie, werkstress, burn-out of relatieproblemen kan in de natuur zijn een rustgevende, helende werking hebben.

Terug naar overzicht

Voor vragen

Klik hier